Witamy Serdecznie na forum zrzeszającym fanów motoryzacji ziemi Tyskiej i Okolic, okupujących Parking na Paprach
nie gadaj że to sam robisz?:OOO skąd nowe serduszko i jaki stan? no i rozumiem zamiana na taki sam? powodzenia:D mi sie nie powiodlo i viki dalej stoi:(
jak narazie nie ma zle aczkolwiek jeszcze zimering w skrzyni trzeba zmienic i olej bo sie rozciekła szmata stan silnika lesiu ciezko mio ocenic na oko takie zeczy wiadomo dopiero po załozeniu, tak wymieniam na ten sam bo tego nie planowałem ale z czasem 16v wsadzę a swoja droga co ci w Viki nie wyszło ??przecież sprawna była ostatnio
Kolejny dzień pracy przy Cali w sumie nic specialnego czyszczenie skrzyni silnika i pozostałych elementów
TAKIE TAM W AUCIE
Pod elementy
2.0 8v
odświeżona skrzynia
jeszcze nie podpięty brak czasu czas pokaże tak czy siak muszę koła pasowe alternatora i pompy wspomagania znaleźć bo w tym silniku sa juz połączone na wielorowkowym a nie jak u mnie na dwa osobne klinowe
cdn...
dzis podłaczanie: czyli kupa kabli rurek przewodów i innego żelastwa
tak gdzieś w połowie drogi
jutro próba odpalenia:)trzymajcie kciuki
cdn...
trzymam kciuki:D u mnie silnik juz normalnie pracuje ale dalej sika:P ale za to jakiego ma kopa:D
Chyba nie bangla, bo Sykul coś zamarł Albo mu drugą dziurę wywaliło ;D