Witamy Serdecznie na forum zrzeszaj±cym fanów motoryzacji ziemi Tyskiej i Okolic, okupuj±cych Parking na Paprach
a mo¿e wybierzmy skarbnika który zbierze kase i sie przez neta zamówi dana ilosc naklejek?? chyba na allegro sa takie uslugi:D
Na spotach i nawet tutaj porusza³em temat wlepek - chcecie wlepki za 1,50 sztuka, przy MINIMUM 100 sztuk? Spoko. Ja mam za 0,6 z³ przy 100 sztukach. Kwestia dogadania siê.
100 sztuk to troche duzo:/ narazie na ostatniej liscie mamy 33szt:/ a jest np mozliwosc wziecia 50 szt za podwojna cene? bo podejrzewam ze 50 szt by sie jakos uzbieralo:)
no to czekam-y na info:)
na allegro jest co¶ takiego http://allegro.pl/naklejki-24h-na-zamow … 90235.html wiec jakby nie wypali³o z basis to mozna to ogarnac:)
Ostatnio edytowany przez lechuviki (2012-03-28 21:34:17)
Ostatnio temat by³ poruszony pod Gala jak pierwszy raz siê u Was zjawi³em, tak siê sk³ada, ¿e dorywcoz pracuje w agencji reklamy i mamy maszyne do wycinania ploterowego i owe naklejeczki mo¿na ogarn±æ Pytanie tylko czy kto¶ ju¿ zrobi³ jaki¶ projekt? Pozdro
musia³bys pogadac z mitch`em bo on sie zajmowal cala grafika na forum ale czy jest sens to nie wiem bo tu sie nic nie dzieje...